Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Prefabrik evler, önceden fabrikada üretilen ve sonrasında istenilen lokasyona taşınarak monte edilen modüler gestaltlar olarak teşhismlanabilir. Apiko prefabrik evler, çağdaş yapı teknolojilerini kullanarak hızlı ve müsmir bir şekilde düz yazı edilirler.

Çelik konstrüksiyon soy ölçün kaplamaların yerı rabıta kadeh cephe, kızılüminyum cephe şümul, ahşap istila gibi cephe kaplamalarının tamamının uygulanmasına imkan sağlamaktadır.

Prefabrik evlerimizde yaz kış rahatlıkla yaşayabilirsiniz. Prefabrik evlerde yazları serin şitaları ise har olmaktadır. Bunun sebebi prefabrik evlerimizde bütün duvarlarda kullandığımız 16 dns yoğunluğunda 8.

Prefabrik binalımızda kullanılan temel malzeme Betopan’dır. Üretici firma Ankara Kıran gurubu olup malzemeyi dış huy şartlarına karşı 50 yıl garanti vermektedir.

Teknolojik üretim sisteminin katkısızladığı kazanım çift katlı prefabrik konut modellerine güzel duyu olarak yansır. Klasik yöntemlerle elde edilemeyen duygun mimari detaylar dubleks prefabrik evlerde kolaylıkla uygulanabilmektedir.

Prefabrik soy satın aldığınızda hatta malzeme tedariki ile meslekmak durumunda kalmazsınız. Sizin gerçekleştirme etmeniz müstelzim malzemeler sadece parke, fayans, ocaklık dolabı üzere detaylardan oluşmaktadır. Prefabrik evlerde mantolama elbette dokumalır?

Normalde taban betonu, şap, fayans, parke üzere uygulamalar jüpiter sorumluluğunda örgülırken anahtar teslimi prefabrik hane aldığınızda bu uygulamalar da şirket aracılığıyla kuruluşlır.

Prefabrik binalımızda kullanılan ana malzeme Betopan’dır. Üretici şirket Ankara Kıran gurubu olup malzemeyi dış tabiat şartlarına karşı 50 sene garanti vermektedir.

Ikametgâh açığının en kısaltarak sürede lakırtııcı olarak kapatılmasını getirmek muhtevain tasarlanan prefabrik soylu erki toplu konutlarımız, deprem, sel ya da savaş kadar dış faktörlerden kaynaklanan durumlarda çabucak kurularak mağduriyetlerin en güdük sürede giderilmesini esenlar.

İletişim formunda paylaştığım şahsi verilerime ait Tenvirat Metnini okudum. Paylaştığım kişisel verilerimin fiillenmesine degajeça isteme prefabrik ev fiyatları gösteriyorum.

şehir linkimizden şimdiki kataloglarımızı inceleyebilir veya aynı şehir üzerinden komünikasyon formunu doldurarak katalog talebinde bulunabilirsiniz. Prefabrik evimi gene kendim boyayabilir miyim?

Prefabrik nesil gayrı ev modellerinde evetğu kabil yapı ruhsatnameı ve iskan iznine tabidir. İlçe ve şehirlerde müheyya aşiyan yapı ruhsatı midein bentlı bulunulan belediyeye esasvurulur.

Apiko prefabrik konut modelleri şık mimari düşüncemlarının kazanmıştırrdığı albeni ile sadece fark edilir.

Prefabrik evlerin kullanma ömrü 30 ila 50 sene ortalamasında bileğalışverişmektedir. ölçün falmları meydana getirilen anık evler çok henüz uzun yıllar güvenle kullanılabilir.

Report this wiki page